AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz kuzu görmek

Kahve falında siyah beyaz kuzu görmek

Kahve falında siyah beyaz kuzu görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, bereket ve huzur geleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, maddi gücünün azalacağına delalettir.

Kahve falında siyah beyaz kuzu gördüyseniz:

  • Bazı yardım ya da jestlere ihtiyacınız varsa, karşılığında neler verebileceğiniz konusunu da netleştirmelisiniz.

Kahve falında siyah beyaz kuzu görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, helal rızıklara kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında siyah ve beyaz kuzu görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, rahat bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kuzu görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz koyun kuzu görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yavru kuzu görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kuzu sürüsü görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kuzu beslemek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kuzu almak iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir