AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah küçük kedi görmek

Kahve falında siyah küçük kedi görmek

Kahve falında siyah küçük kedi görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, borçlarının azalacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah küçük kedi gördüyseniz:

  • Hayatınızda yaşam tarzınıza faydası olacak değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında siyah küçük kedi görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük siyah kedi görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük kedi öldürmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, sevgisinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük sarı kedi görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine delalettir.

Kahve falında küçük beyaz kedi görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük beyaz kedi yavrusu görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine inanılır.

Kahve falında çok küçük kedi görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz küçük kedi görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir