AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin elini tutmak

Kahve falında köpeğin elini tutmak

Kahve falında köpeğin elini tutmak sorunların ortadan kaldırılacağına, onu doyasıya yaşayacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, esenliğe kavuşacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, başarılarının katlanacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Başarılı olmanız yapacağınız hazırlığa bağlı hata yapmamanız gerekiyor.

Kahve falında köpeğin elini tutmak çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek balık tutmak kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin patisini tutmak inancından sapacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpekbalığı tutmak çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu tutmak yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin elinden tutmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeği tutmak kendisini bir türlü toparlayamayacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir