AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kolye takmak

Kahve falında siyah kolye takmak

Kahve falında siyah kolye takmak dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kolye takmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha fazla düşünmeniz sevdiğiniz ile aranızdaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Kahve falında siyah taşlı kolye takmak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah inci kolye takmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kolye takmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında erkek kolye takmak işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, doktordan doktora koşturacağına alamet eder.

Kahve falında değerli kolye takmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında birine altın kolye takmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak kolye takmak sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolye takmak buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir