AnaSayfa / Genel / Kahve falında değerli kolye takmak

Kahve falında değerli kolye takmak

Kahve falında değerli kolye takmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına işarettir.

Kahve falında değerli kolye takmak gördüyseniz:

  • Kimseye hakettiğinden fazla değer vermemelisin.

Kahve falında değerli kolye takmak toplumda yükseleceğine, kısmetlerinin de kapanacağına yorulur.

Kahve falında değerli bir kolye takmak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına işaret eder.

Kahve falında değerli kolye görmek çalıştığı yerde amir olacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine tabir olunur.

Kahve falında değerli taşlı kolye görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, sermayesini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında değerli kolye bulmak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, para ve makam sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında değerli taşlardan kolye görmek sorunların üstesinden geleceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına işaret eder.

Kahve falında değerli yüzük takmak çok zor günler yaşayacağına, büyük mutluluk duyulacağına inanılır.

Kahve falında değerli taş takmak ele geçen fırsatların heba edileceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir