AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye takmak

Kahve falında kolye takmak

Kahve falında kolye takmak işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında kolye takmak gördüyseniz:

  • Diğerlerini memnun etmek için gereğinden fazla zaman harcıyorsunuz.

Kahve falında birine altın kolye takmak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında tahta kolye takmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına işarettir.

Kahve falında beyaz kolye takmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kolyesini takmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında değerli bir kolye takmak maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında sedef kolye takmak ticari faaliyetlerinin artacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın kolyeler takmak zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalettir.

Kahve falında kolye küpe takmak atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir