AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kıl kurdu görmek

Kahve falında siyah kıl kurdu görmek

Kahve falında siyah kıl kurdu görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kıl kurdu gördüyseniz:

  • Aşkta da duygusallığınız devam edebilir.

Kahve falında siyah kıl kurdu görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kakada kıl kurdu görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bokta beyaz kıl kurdu görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kıl kurt görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıl kurt görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kıl kurdu görmek kazancının günbegün artacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kıl kurdu dökmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıl kurdu görmek zorlukların artacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir