AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıl kurt görmek

Kahve falında kıl kurt görmek

Kahve falında kıl kurt görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında kıl kurt gördüyseniz:

  • Abartılı,çok renkli, üst üste giyilen kıyafetler favoriniz.

Kahve falında dışkıda kıl kurdu görmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, bir sınavdan geçileceğine delalettir.

Kahve falında kıl kurdu görmek zenginliğe, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kıl kurdu görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında kıl kurdu dökmek büyük zararlardan kurtulacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında kakada kıl kurdu görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, maddi zararını karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıl kurt görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kıl kurt görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kıl kurdu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir