AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kaplı kuran görmek

Kahve falında siyah kaplı kuran görmek

Kahve falında siyah kaplı kuran görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, güzel günler geçireceğine, amacına ulaşabileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kaplı kuran gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden olmadıkları gibi davranmasını, bazı şeylerin olmadığı bir şeye dönüşmesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında siyah kaplı kuran görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında kabede kuran okumak gam ve keder çekmeyeceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil kaplı kuranı kerim görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kabede kuran dinlemek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara kaplı kuran görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kaplı kuran görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kabede kuran okunduğunu görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, hayırlı haberler duyacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kaplı kuranı kerim görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, geleceğinin parlak ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir