AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kadın saçı görmek

Kahve falında siyah kadın saçı görmek

Kahve falında siyah kadın saçı görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, yarar sağlamayacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sıkıntıya düşeceğine, gönül gözünün açılacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kadın saçı gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor.

Kahve falında siyah kadın saçı görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun siyah saçlı kadın görmek kalp kırmaya, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine delalettir.

Kahve falında siyah saçlı bir kadın görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah uzun saçlı kadın görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında siyah saçlı kadın görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının siyah elbise giydiğini görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah sakal kadın görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çarşaflı kadın görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir