AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının siyah elbise giydiğini görmek

Kahve falında kadının siyah elbise giydiğini görmek

Kahve falında kadının siyah elbise giydiğini görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, dua alacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının siyah elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden ilişki ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında kadının siyah elbise giydiğini görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah elbiseli kadınlar görmek kazancın artmasına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah elbiseli kadın görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında siyah elbise giyen kadın görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının siyah elbise giydiğini görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına delalettir.

Kahve falında siyah gece elbisesi giymek itibarın ve makamın yükseleceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah tül elbise giymek çok büyük borçlar alacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğününde siyah elbise giymek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir