AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun siyah saçlı kadın görmek

Kahve falında uzun siyah saçlı kadın görmek

Kahve falında uzun siyah saçlı kadın görmek yüksek mevkilere getirileceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun siyah saçlı kadın gördüyseniz:

  • Kararlılık gösteriyorsunuz.

Kahve falında siyah uzun saçlı kadın görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında uzun siyah saçlı kadın görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında siyah uzun saç görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına inanılır.

Kahve falında uzun düz siyah saç görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında uzun siyah saçlı erkek görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah uzun saçlı bebek görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında saçları uzun ve siyah görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, dertlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah düz saç görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir