Kahve falında siyah jartiyer görmek

Kahve falında siyah jartiyer görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, sağlığına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, çalışmalarının beğenileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah jartiyer gördüyseniz:

  • Üstünüze düşeni yerine getirmemeniz durumunda ilişkilerde problemler yaşanabilir.

Kahve falında siyah jartiyer görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı jartiyer görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında jartiyer görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı jartiyer giymek rahatının bozulacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kar görmek o kimselerden menfaat göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah fare yakalamak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında siyah yılanlar görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, ister istemez başının belaya gireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kol çantası görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir