Kahve falında jartiyer görmek

Kahve falında jartiyer görmek evini ve ailesini unutacağına, hatalarını düzelteceğine, onu doyasıya yaşayacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında jartiyer gördüyseniz:

  • Çok büyük bir olay kapınızda bekliyor.

Kahve falında siyah jartiyer görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında jartiyer görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı jartiyer giymek başarılarının çoğalacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı jartiyer görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir