Kahve falında kırmızı jartiyer görmek

Kahve falında kırmızı jartiyer görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı alamet eder.

Kahve falında kırmızı jartiyer gördüyseniz:

  • Para harcayarak değil, zaman ayırarak daha fazla takdir kazanabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı jartiyer giymek mesleğine dört elle sarılacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı jartiyer görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında jartiyer görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına inanılır.

Kahve falında siyah jartiyer görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kurdeleli altın bilezik görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı tır görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, yeni işler alacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kurtçuklar görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı etek giymek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir