AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi iç çamaşırıyla görmek

Kahve falında sevgiliyi iç çamaşırıyla görmek

Kahve falında sevgiliyi iç çamaşırıyla görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi iç çamaşırıyla gördüyseniz:

  • Belli ilişkileri ya da etkileşimleri en iyi şekilde yönetme konusunda sezgileriniz sizi doğru yönlendirebilir.

Kahve falında sevgiliyi iç çamaşırıyla görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşırı kaybetmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırının yırtıldığını görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini iç çamaşırlı görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırı kirletmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek iç çamaşırı görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı vermek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında iç çamaşırıyla namaz kılmak kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir