AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gözlü birini görmek

Kahve falında siyah gözlü birini görmek

Kahve falında siyah gözlü birini görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, bereketli günler geçirileceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah gözlü birini gördüyseniz:

  • Bil ki, önemli kararyar vermek zorunda kalabilirsin.

Kahve falında siyah göz makyajı yapmak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah gözlü adam görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına alamet eder.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında siyah göz görmek ekmeğinin azalmayacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah gözlü erkek bebek görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kul hakkına girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah yeşil gözlü kedi görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir çift siyah göz görmek yeni bir araca sahip olunacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah göz kalemi satın almak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir