AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ve yavrusunu görmek

Kahve falında fare ve yavrusunu görmek

Kahve falında fare ve yavrusunu görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, afiyette olacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında fare ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Mutlu bir beraberliğin temelini atmak üzeresiniz.

Kahve falında yavru fare yemek çok iyi bir duruma geleceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında anne ve yavru fare görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavrularıyla fare görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında yavru fare öldürmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yavru fare görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü yavru fare görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru beyaz fare görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında fare yavrusu görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir