Kahve falında siyah yılan beslemek

Kahve falında siyah yılan beslemek planlı ve programlı davranacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yılan beslemek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da kaba davranan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında siyah yılan beslemek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kedi beslemek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah köpek beslemek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında siyah fare beslemek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında yılanı evde beslemek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında büyük yılan beslemek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinde yılan beslemek çoluk çocuğa karışacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde yılan beslediğini görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir