AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynanın içine girmek

Kahve falında aynanın içine girmek

Kahve falında aynanın içine girmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aynanın içine girmek gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz hangi yönde ilerleyeceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında aynanın içine girmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü ayna görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, hastalığın biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çok güzel ayna görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda ayna görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında kirli ayna görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında aynada kendini başka biri olarak görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında aynada saçının beyazladığını görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir