AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah inek kesmek

Kahve falında siyah inek kesmek

Kahve falında siyah inek kesmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, komşularla ters düşüleceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, kazançlı çıkacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah inek kesmek gördüyseniz:

  • Gergin ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında siyah inek kesmek kazancınızın artacağına, anne duasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz inek kesmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ineği kesmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında inek başı kesmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı inek kesmek patron koltuğuna yükseleceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında evde inek kesmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta inek kesmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile inek kesmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir