AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çorap satın almak

Kahve falında siyah çorap satın almak

Kahve falında siyah çorap satın almak güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, yepyeni biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çorap satın almak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişilerle söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah çorap satın almak çok sıkıntılı günler yaşayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni çorap satın almak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorap satın almak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çorap satın aldığını görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek tazeleneceğine ve canlanacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah çorap örmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ince siyah çorap görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında siyah çorap giydiğini görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir