AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah deri ceket görmek

Kahve falında siyah deri ceket görmek

Kahve falında siyah deri ceket görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah deri ceket gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konular da ön planda olabilir.

Kahve falında siyah deri ceket giymek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah deri ceket görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, hatalarını düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah deri ceket giydiğini görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah deri ceket almak hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz deri ceket görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deri ceket görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında deri ceketler görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, malında zulüm meydana gelmesine delalet eder.

Kahve falında kırmızı deri ceket giymek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, iyileşme göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir