AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ceket kaybetmek

Kahve falında siyah ceket kaybetmek

Kahve falında siyah ceket kaybetmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, anne baba duasının alınacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, iyi geçineceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ceket kaybetmek gördüyseniz:

  • Geçmişten gelen borçlar, alacaklar, vergi, kredi v.b konular da ilgi bekliyor.

Kahve falında siyah ceket kaybetmek hırpalanacağına, darp edileceğine, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına işaret eder.

Kahve falında ceketi kaybetmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceketini kaybetmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ceket kaybetmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ceket kaybetmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, başka işler deneyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deri ceket kaybetmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında siyah ceket giymek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah deri ceket almak haneye bolluk ve berekete dolacağına, eşlerinin kapanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir