AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah renk ceket görmek

Kahve falında siyah renk ceket görmek

Kahve falında siyah renk ceket görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, emeğinden hayır göreceğine, çalışmalarının artacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah renk ceket gördüyseniz:

  • Gözler üzerinizde olabilir.

Kahve falında siyah renk ceket görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında bordo renk ceket giymek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk ceket görmek yeni bir işe gireceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına alamet eder.

Kahve falında renkli ceket giymek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli ceket görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı renk ceket giymek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkli ceket giymek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli ceket görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir