AnaSayfa / Genel / Kahve falında olağanüstü şeyler görmek

Kahve falında olağanüstü şeyler görmek

Kahve falında olağanüstü şeyler görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olağanüstü şeyler gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamak ise, tam tersi etki yaratabilir.

Kahve falında olağanüstü şeyler görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında olağanüstü şeyler yapmak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına işarettir.

Kahve falında olağanüstü güce sahip olmak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, böylelikle yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında olağanüstü güçlere sahip olmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında olağanüstü güçleri olmak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Kahve falında olağanüstü hal görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytana benzer bir şey görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalettir.

Kahve falında bir şeye gülmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir