AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın üzerinden düşmek

Kahve falında atın üzerinden düşmek

Kahve falında atın üzerinden düşmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, takdir toplayacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına alamet eder.

Kahve falında atın üzerinden düşmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizle ilgili olumlu bir değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında atın üzerinden düşmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına inanılır.

Kahve falında atın üstünden düşmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah attan düşmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz attan düşmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında attan düşmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında at arabasından düşmek hayırlı haberlere, umutlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı attan düşmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında atlarken düşmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, istediklerini elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir