AnaSayfa / Genel / Kahve falında atlarken düşmek

Kahve falında atlarken düşmek

Kahve falında atlarken düşmek yeni fırsatlar sunulacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atlarken düşmek gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın sonunda yürümeye başladığını ya da almak istediğiniz bir randevunun ufukta belirdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında atlarken düşmek kıtlığın meydana geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında attan düşmek mutsuz ve huzursuz olacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına yorulur.

Kahve falında siyah attan düşmek bahtın açılacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize işarettir.

Kahve falında atın üstünden düşmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında at arabasından düşmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz attan düşmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atın üzerinden düşmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı attan düşmek böylece hayatının da düzene gireceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir