AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ata bindiğini görmek

Kahve falında siyah ata bindiğini görmek

Kahve falında siyah ata bindiğini görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, moralinin yerine geleceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah ata bindiğini gördüyseniz:

  • Çeşitli iş birliklerinizde işler hızlanabilir.

Kahve falında siyah ata bindiğini görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının ata bindiğini görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında birinin ata bindiğini görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun ata bindiğini görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi ata bindiğini görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının ata bindiğini görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında annenin ata bindiğini görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının ata bindiğini görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir