AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının ata bindiğini görmek

Kahve falında kızının ata bindiğini görmek

Kahve falında kızının ata bindiğini görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, aile hayatlarını bozulacağına, daha fazla para kazanacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kızının ata bindiğini gördüyseniz:

  • Size karşı kişiler, zıt görüşler veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında kızının ata bindiğini görmek ticarete atılacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinle ata bindiğini görmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun ata bindiğini görmek yaşama sevincine kavuşacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına yorulur.

Kahve falında birinin beyaz ata bindiğini görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, varlık içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin ata bindiğini görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına işarettir.

Kahve falında gelinin ata bindiğini görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah ata bindiğini görmek rakiplerin alt edileceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ata ters bindiğini görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir