AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ata bindiğini görmek

Kahve falında başkasının ata bindiğini görmek

Kahve falında başkasının ata bindiğini görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, hasret içinde kalacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ata bindiğini gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmenin türlü yolları var, illa para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında ata ters bindiğini görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, şanssızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun ata bindiğini görmek mevkie edineceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalettir.

Kahve falında ölünün ata bindiğini görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, umutlarının biteceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı ata bindiğini görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin ata bindiğini görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin ata bindiğini görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinle ata bindiğini görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah ata bindiğini görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir