AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının ata bindiğini görmek

Kahve falında bir başkasının ata bindiğini görmek

Kahve falında bir başkasının ata bindiğini görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, güzel günler yaşayacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında bir başkasının ata bindiğini gördüyseniz:

  • Bir meslektaşınız ya da geçmişte iş yaptığınız bir kişi dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında arkadaşının ata bindiğini görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kişinin içinin daralacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün ata bindiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin ata bindiğini görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, başarısızlığa düşüleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinle ata bindiğini görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sıkıntılardan kurtulmaya delalet eder.

Kahve falında gelinin ata bindiğini görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında eşinin ata bindiğini görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin beyaz ata bindiğini görmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına inanılır.

Kahve falında annenin ata bindiğini görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir