AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun ata bindiğini görmek

Kahve falında oğlunun ata bindiğini görmek

Kahve falında oğlunun ata bindiğini görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun ata bindiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanların size olan ilgileri sizi mutlu edebilir.

Kahve falında oğlunu ata bindirmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, verdiği emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun ata bindiğini görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını ata bindiğini görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ata bindiğini görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir başkasının ata bindiğini görmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin ata bindiğini görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin beyaz ata bindiğini görmek hem itibar edineceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı ata bindiğini görmek resmi bir göreve getirileceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir