AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivrisinek saldırısına uğramak

Kahve falında sivrisinek saldırısına uğramak

Kahve falında sivrisinek saldırısına uğramak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, günahlarının affedileceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında sivrisinek saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • İlerlemesi zor iş veya kişileri destekleyerek zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında sivrisinek saldırısına uğramak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, huzur dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü sivrisinek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sivrisinek yemek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine delalettir.

Kahve falında büyük sivrisinek öldürmek hayata karşı bakışının değişeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük sivrisinek görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sivrisinek sokması görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sivrisinek sürüsü görmek iyi geçineceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sivrisinek görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir