Kahve falında bir sürü sivrisinek görmek

Kahve falında bir sürü sivrisinek görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü sivrisinek gördüyseniz:

  • Duygularınız veya duygusal davranmanız belli hedeflere ulaşmanızı veya bazı isteklerinizin yerine gelmesini engelleyebilir.

Kahve falında sivrisinek sürüsü görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü sivrisinek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük sivrisinek öldürmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sivrisinek kovalamak hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sivrisinek ısırdığını görmek hayattan elini eteğini çekeceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına yorulur.

Kahve falında çok sivrisinek görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında duvarda sivrisinek görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük sivrisinek görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir