Kahve falında sivrisinek sokması görmek

Kahve falında sivrisinek sokması görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sivrisinek sokması gördüyseniz:

  • Korkularınızla yüzleşebilirseniz, dış görünüşünüzde, imajınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında çok sivrisinek görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, çok büyük ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sivrisinek kovalamak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında sivrisinek ısırdığını görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına alamet eder.

Kahve falında sivrisinek yakalamak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında ölü sivrisinek görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük sivrisinek görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sivrisinek sokması görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sivrisinek yemek kolaylıklarla karşılaşacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir