Kahve falında sivrisinek sürüsü görmek

Kahve falında sivrisinek sürüsü görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sivrisinek sürüsü gördüyseniz:

  • Cesaretli olmanız durumunda olası engelleri bertaraf etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında sivrisinek sürüsü görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü sivrisinek görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet eder.

Kahve falında sivrisinek sokması görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü sivrisinek görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çok sivrisinek görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına işarettir.

Kahve falında büyük sivrisinek öldürmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında sivrisinek kovalamak düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sivrisinek ısırdığını görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir