Kahve falında büyük sivrisinek görmek

Kahve falında büyük sivrisinek görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, bereketin ve verimin olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, bunun için her gün şükredeceğine, hayırlı haberler alınacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük sivrisinek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sular ısınabilir.

Kahve falında büyük sivrisinek öldürmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine inanılır.

Kahve falında büyük sivrisinek görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında duvarda sivrisinek görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına delalet eder.

Kahve falında sivrisinek ısırması görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında sivrisinek kovalamak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına işaret eder.

Kahve falında sivrisinek sokması görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sivrisinek yemek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında çok sivrisinek görmek fedakârlıklar yapacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir