AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda ayna görmek

Kahve falında çok sayıda ayna görmek

Kahve falında çok sayıda ayna görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, bereket ve huzur geleceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında çok sayıda ayna gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar dışa dönük olmayabilir.

Kahve falında çok sayıda ayna görmek çok hayırlı işlere gireceğine, aile hayatının hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda çanta görmek isteklerini yerine getireceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda insan görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, içine büyük bir huzurun dolacağına işaret eder.

Kahve falında kırk sayısı görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine işaret eder.

Kahve falında sayılar söylemek insanlardan bir süre uzak duracağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında çok sayıda toplu iğne görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında dört sayısı görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda ev görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir