AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıva yapan birini görmek

Kahve falında sıva yapan birini görmek

Kahve falında sıva yapan birini görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sıva yapan birini gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelen davetleri sürekli reddetmeyin.

Kahve falında beton sıva görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine yorulur.

Kahve falında sıva yapmak eldeki imkanların giderek azalacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine delalettir.

Kahve falında çamur sıvalı ev görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında alçı sıva görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında evi sıva yapmak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında kara sıva görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işarettir.

Kahve falında duvara sıva yapıldığını görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, köşeye sıkıştıracağına rivayet eder.

Kahve falında yeni sıvanmış ev görmek geçim derdinin son bulacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir