Kahve falında zeytinyağı içmek

Kahve falında zeytinyağı içmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, ortalığın karışacağına, varlık içinde yaşayacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, işlerin düzeleceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında zeytinyağı içmek gördüyseniz:

  • Siz sadece, sizin için önemli şeylerle ilgilenmeli, zaman kaybının önüne geçmelisiniz.

Kahve falında zeytinyağı içmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saça zeytinyağı sürmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında zeytinyağı görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yüze zeytinyağı sürmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında zeytinyağı aldığını görmek kazancının da azalacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında zeytinyağı istemek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, her geçen gün başarıların artacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye zeytinyağı vermek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağı almak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top