AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişeyle su görmek

Kahve falında şişeyle su görmek

Kahve falında şişeyle su görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şişeyle su gördüyseniz:

  • İleride elde edeceğiniz başarıların hayallerini kuruyorsunuz.

Kahve falında şişelerde su görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında içi su dolu şişe görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında pet şişe içinde su görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pet şişede su görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına yorulur.

Kahve falında su şişesi görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında su şişesinden su içmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su şişesi kapağı görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şişe su almak isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, uzun yıllar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir