AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada sırtını görmek

Kahve falında aynada sırtını görmek

Kahve falında aynada sırtını görmek iyi bir patron olacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynada sırtını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız durağan geçebilir.

Kahve falında aynada sırtını görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayna çalmak yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ayna yansıması görmek fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine aynada bakmak zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ayna görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında aynada yüzünü sivilceli görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına işaret eder.

Kahve falında aynada sivilce sıkmak muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir ayna görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir