AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada kendi yansımasını görmek

Kahve falında aynada kendi yansımasını görmek

Kahve falında aynada kendi yansımasını görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, borçlarının çoğalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında aynada kendi yansımasını gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında ayna yansıması görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine yorulur.

Kahve falında aynada kendi yansımasını görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına işarettir.

Kahve falında yansıma görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında suda yansıma görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet eder.

Kahve falında aynada kendini görmemek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, yeni bir eve taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında aynada kendini zayıf görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynada dişlerini görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dikiz aynası görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir