AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada adam görmek

Kahve falında aynada adam görmek

Kahve falında aynada adam görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, canla başla çalışacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına inanılır.

Kahve falında aynada adam gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı bilmiyorsanız acil veya düşüncesiz kararlar almamalısınız.

Kahve falında aynada adam görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye ayna vermek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında aynada saçının döküldüğünü görmek kariyer sahibi olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak makyaj yapmak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynadan kendini görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynada gözüne bakmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çerçeveli ayna görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kare ayna görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir