AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında yük görmek

Kahve falında sırtında yük görmek

Kahve falında sırtında yük görmek başarılarının devamının geleceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında yük gördüyseniz:

  • Ani bir adım atmadan önce iyi istişare etmelisiniz.

Kahve falında sırtında yük taşıdığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtındaki yükü atmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine işaret eder.

Kahve falında sırtına yük almak hasret çekileceğine, kısmetli bir işe atılmaya delalet eder.

Kahve falında sırtında ağır yük taşımak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine inanılır.

Kahve falında sırtından yük atmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtta yük taşımak kolay kolay pes etmeyeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında başkasının sırtında yük görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında sırtında yük görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir