AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından yük atmak

Kahve falında sırtından yük atmak

Kahve falında sırtından yük atmak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında sırtından yük atmak gördüyseniz:

  • Bazı sorunlar imajınıza zarar verebilir veya toplum içerisindeki duruşunuzu olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında sırtındaki yükü atmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtından yük atmak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtta yük taşımak büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında sırtta yük görmek alim insanlardan sayılacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından yük indirmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında yük görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine inanılır.

Kahve falında sırtına yük almak elinin de bolluk ve bereket göreceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının sırtında yük görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir