AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sırtında yük görmek

Kahve falında başkasının sırtında yük görmek

Kahve falında başkasının sırtında yük görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının sırtında yük gördüyseniz:

  • Katıldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Kahve falında sırtına yük almak sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında sırtında ağır yük taşımak kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtta yük taşımak kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında sırtta yük görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında yük görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının sırtında yük görmek mutluluk ve saadete, aşık olacağına inanılır.

Kahve falında sırtından yük indirmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına inanılır.

Kahve falında sırtında yük taşıdığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir