AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağını delik görmek

Kahve falında kulağını delik görmek

Kahve falında kulağını delik görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, ele geçen paranın daha da artacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kulağını delik gördüyseniz:

  • Bir anda parlamanız mümkündür.

Kahve falında kulağının delik olduğunu görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağı delik görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağında delik görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kulakta delik görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında kulağını delik görmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında delik kulak görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak deliği görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köstebek deliği görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir