AnaSayfa / Genel / Kahve falında sirke içmek

Kahve falında sirke içmek

Kahve falında sirke içmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında sirke içmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamalısınız.

Kahve falında sirkeli su içmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında elma sirkesi içmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sirke içmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kafada sirke görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında şişede sirke görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında saçta sirke ayıklamak canının ve malının garantide olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına delalettir.

Kahve falında kafada bit sirkesi görmek yeni planlar yapacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında saçta sirke öldürmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir